• Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

    Τα ζώδια σήμερα

    Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…
















    ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

    Η ημέρα θα είναι δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Κριέ, και πρέπει να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου, για να καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα. Επειδή η κρίση σου δεν είναι ορθή, προσπάθησε να μην παρασυρθείς από άτομα ή καταστάσεις που μπορεί να σε κάνουν να πεις πράγματα, που μπορεί μετά να μετανιώσεις.

    Αισθηματικές προβλέψεις

    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, οργάνωσε μία βραδινή έξοδο με τον σύντροφό σου και χαλαρώστε ο ένας με την παρέα του άλλου, μακριά από τις έννοιες της καθημερινότητας. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου, σταμάτα να ψάχνεις αρειμανίως τον τέλειο σύντροφο και συμβιβάσου με αυτόν που σε πολιορκεί στενά και σε γοητεύει κάπως.

    Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

    Στα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου, αλλά και η ένταση που θα έχεις, θα είναι μεγάλη. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.



    ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

    Σήμερα πρόσεξε, αγαπητέ Ταύρε, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Η διπλωματία σου θα σε βοηθήσει να καταφέρεις πάρα πολλά στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στο φιλικό σου περιβάλλον, φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, ώστε να μην έχεις ούτε εσύ ερωτηματικά, αλλά ούτε και να προκαλέσεις εν αγνοία σου, δυσάρεστες καταστάσεις.

    Αισθηματικές προβλέψεις

    Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μία όμορφη ημέρα στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Μην φέρεις στην επιφάνεια προβλήματα που έχουν υπάρξει μεταξύ σας στο παρελθόν και φρόντισε να χαλαρώσεις. Οι αδέσμευτοι Ταύροι, φροντίστε να βγείτε έξω με φίλους και να φλερτάρετε. Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου μπορεί να σας φέρει κάτι πολύ καλό.

    Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

    Σήμερα στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων, φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι συνέχεια σε έξοδα. Φρόντισε να βάλεις σωστό προγραμματισμό, γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προγράμματος.



    ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

    Αγαπητέ Δίδυμε, οι λύσεις που αναζητάς σου έρχονται η μία πίσω από την άλλη αυτήν την Τετάρτη και σε πιάνει μια επιθυμία, να πραγματοποιήσεις άμεσα τους στόχους σου. Ξέφυγε από τους καθημερινούς σου ρυθμούς, κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά, τώρα που οι οιωνοί είναι πολύ καλοί για το ζώδιό σου.

    Αισθηματικές προβλέψεις

    Σήμερα θα υπάρχει αρκετή ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου, φίλε Δίδυμε. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και σίγουρα κάτι καλό θα γίνει.

    Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

    Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μην αναβάλεις την επίλυση κάποιων θεμάτων που σε πιέζουν αυτή την στιγμή. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να την σκεφτείς πάρα πολύ καλά από πριν.



    ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

    Μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί ο Ήλιος με τον Δία από το ζώδιό σου, και πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες.

    Αισθηματικές προβλέψεις

    Τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους Καρκίνους, η ημέρα θα είναι άκρως ερωτική και δεν πρέπει να την αφήσετε ανεκμετάλλευτη. Εκδηλώστε έμπρακτα τον ερωτισμό σας και οι κατακτήσεις που θα έχετε, θα ανεβάσουν στα ύψη το πεσμένο σας ηθικό.

    Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

    Φίλε Καρκίνε, στη δουλειά σου πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις, γιατί η περίοδος αυτή μπορεί να σου φέρει προβλήματα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν. Θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να αρχίσεις τις σπατάλες!



    ΛΕΩΝ 23/7-23/8

    Φίλε Λέων, προσπάθησε σήμερα να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Επίσης, μην να κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην προσπαθείς να λύνεις τα προβλήματα που σε απασχολούν μόνος σου. Ζήτα την βοήθεια και την γνώμη αυτών που εμπιστεύεσαι.

    Αισθηματικές προβλέψεις

    Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις, που θα φέρουν σε μια καλή πορεία τη σχέση σου. Μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου, αλλά μίλα για όλα όσα έχεις μέσα στο κεφάλι σου, ακόμη κι αν είναι δυσάρεστα. Οι ελεύθεροι Λέοντες να περιμένετε ένα ευχάριστο τηλεφώνημα για έξοδο, από ένα άτομο που ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και που το τελευταίο διάστημα έχετε έρθει πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

    Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

    Αγαπητέ Λέων, στη δουλειά σου θα έχεις ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς, που δεν τους περίμενες. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και νιώθεις άβολα με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.



    ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

    Είσαι σε ένα γενικότερο εκνευρισμό, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Παρθένε. Η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της Τετάρτης για εσένα, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη της Σελήνης με τον Άρη από το ζώδιό σου. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα σε καταστάσεις που μπορεί να συμβούν και να είσαι συγκεντρωμένος στις κινήσεις σου, για να μην ξεφύγεις. Αν εκδηλώσεις την δυναμικότητα που έχεις, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Πέρασε το βράδυ με δικά σου άτομα, για να νιώσεις καλύτερα και να μοιραστείς όλα όσα σε απασχολούν.

    Αισθηματικές προβλέψεις

    Η ερωτική σου διάθεσή είναι αυξημένη, φίλε Παρθένε, και έτσι μπορείς να δίνεις έναν καλό τόνο στη σχέση σου. Μην αφήσεις μικρές παρεξηγήσεις να χαλάσουν το όμορφο κλίμα που κυριαρχεί και εκδήλωσε τον ερωτισμό που έχεις στον σύντροφό σου. Όσο για σένα που σε συντροφεύει η μοναξιά, προσπάθησε να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί σε περιμένουν καλύτερες μέρες.

    Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

    Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, αν είσαι Παρθένος. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις, αρκεί σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.



    ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

    Η ημέρα είναι δύσκολη και νευρική για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Προέχει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να χρησιμοποιήσεις την λογική σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Μην το βάζεις κάτω με την παραμικρή δυσκολία και μείνε συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις.

    Αισθηματικές προβλέψεις

    Σήμερα μην προσπαθείς να επιβάλεις στη σχέση σου το δικό σου, φίλε Ζυγέ, μόνο και μόνο για να σου περάσει, γιατί το πλανητικό σκηνικό είναι επίφοβο και θα έχεις εντάσεις με τον σύντροφό σου, που δεν ξέρεις πού θα σε οδηγήσουν. Κινήσου προνοητικά και μην κάνεις του κεφαλιού σου, απλά για να επιβεβαιωθείς. Αν είσαι αδέσμευτος, η ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία να κυνηγήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, χωρίς να δυσαρεστηθείς από το αποτέλεσμα.

    Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

    Αν είσαι Ζυγός, στα επαγγελματικά σου μην παίρνεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής, διαφορετικά θα συγκρουστείς ανεπανόρθωτα με τους ανωτέρους σου. Ο πανικός της ημέρας θα είναι προσωρινός, γι’ αυτό προτίμησε την σιωπή. Στα οικονομικά σου πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα.



    ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

    Η ημέρα θα κυλήσει αρκετά καλά και με αρκετή αισιοδοξία, αγαπητέ Σκορπιέ. Με την θετική διάθεση που σε διακατέχει, θα πετύχεις πράγματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από τον Αιγόκερω, βρίσκεσαι ήδη σε περίοδο που οι ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη και μπορείς να δρομολογήσεις τους στόχους σου με επιτυχία. Επιδίωξε να κάνεις συζητήσεις με άτομα της οικογένειάς σου, για να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.

    Αισθηματικές προβλέψεις

    Σήμερα θα πρέπει οι απόψεις σου να είναι ακλόνητες στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πράγματα, που σε έχουν προβληματίσει. Μην δώσεις περιθώρια εκμετάλλευσης από την μεριά του συντρόφου σου, όσο κι αν αυτό πρόσκαιρα μπορεί να σε πληγώνει. Η ζωή των ελεύθερων Σκορπιών θα εμπλουτιστεί με νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και να τους ευνοεί.

    Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

    Αν είσαι Σκορπιός, οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν σήμερα στα επαγγελματικά σου, μπορεί στην αρχή να σε αγχώσουν λίγο, αλλά πολύ γρήγορα θα αποδειχθούν ότι είναι για καλό σου, γι’ αυτό έχε λίγη υπομονή, μέχρι να δεις τα αποτελέσματά τους. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά, χωρίς να σε προβληματίζουν ιδιαίτερα.



    ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

    Πρέπει να δείξεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα, αγαπητέ Τοξότη. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις, γιατί είναι ζήτημα επιτακτικής ανάγκης να ξεκουραστείς και να ανεφοδιάσεις τις δυνάμεις σου, με τους τόσο εξαντλητικούς ρυθμούς που κινείσαι. Σε κάποια θέματα της οικογένειάς σου που παραμένουν άλυτα, φρόντισε να δώσεις εγκαίρως λύσεις, ώστε να μην διογκωθούν.

    Αισθηματικές προβλέψεις

    Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά αυτήν την Τετάρτη, φίλε Τοξότη, και θα κουβεντιάσεις με τον σύντροφό σου σε ήρεμους τόνους όλα όσα σας έχουν απομακρύνει και έχουν δημιουργήσει άσχημο κλίμα στη σχέση σας. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αυτό το βράδυ με την Σελήνη να κινείται στην Παρθένο, οι πιθανότητες να δεσμευτείς είναι πολύ σοβαρές.

    Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

    Αν είσαι Τοξότης, σήμερα στη δουλειά σου θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές, όπως και τα έξοδα. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές και να μείνεις φειδωλός στις συναλλαγές που θα κάνεις.



    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

    Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο της Παρθένου, αγαπητέ Αιγόκερε, θα διευρύνει αισθητά τον κύκλο γνωριμιών σου και πρέπει να έχεις το νου σου να συμπεριφερθείς και αναλόγως. Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν αυτήν την Τετάρτη και μην περιμένεις από τους άλλους να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνεις εσύ.

    Αισθηματικές προβλέψεις

    Εσύ που είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, προσπάθησε να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στη σχέση σου στο παρελθόν και σε έχουν απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί του, βάζοντας πλώρη για νέα κοινά σχέδια και όνειρα, απαλλαγμένος από τις σκοτούρες του παρελθόντος. Αν ακόμη κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, πλησίασε πιο δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μίλα του για τα συναισθήματά σου.

    Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

    Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, φίλε Αιγόκερε. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αλλά και νέα ξεκινήματα, που θα σε κάνουν πιο δημιουργικό και δραστήριο. Στα οικονομικά σου, θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και θα πάρεις μια ανάσα αισιοδοξίας.



    ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

    Η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε. Με τον δυναμισμό που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα, που στο παρελθόν σου φαίνονταν ακατόρθωτα. Σήμερα, ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα δεχτείς την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

    Αισθηματικές προβλέψεις

    Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το τον σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν στην καθημερινότητα σου και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια. Όσο για σένα που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, η Σελήνη αυτό το βράδυ στην Παρθένο σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που θα σου φέρουν την πολυπόθητη γνωριμία που θέλεις.

    Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

    Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε στο δρόμο σου μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου, θα έχεις την τάση σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές, που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.



    ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

    Η ημέρα, με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Άρη (και οι δύο από το ζώδιο της Παρθένου), μπορεί να σε φέρει σε αδιέξοδο, αγαπητέ Ιχθύ, καθώς θα νιώθεις ότι κανένας δεν σε καταλαβαίνει. Υπάρχουν λοιπόν σοβαρές πιθανότητες να κλειστείς στον εαυτό σου άδικα. Προσπάθησε να μιλήσεις και θα καταλάβεις ότι τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι όπως φαίνονται, απλά όλοι έχουμε κάποιες φορές την ανάγκη να κρατάμε κάποιες αποστάσεις.

    Αισθηματικές προβλέψεις

    Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σε περιμένουν ευχάριστες ειδήσεις και κινήσεις από την μεριά του συντρόφου σου, που θα σε φέρουν πιο κοντά του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει το άλλο σου μισό, μην περιμένεις κλεισμένος στο σπίτι, αλλά βγες έξω και αναζήτησέ το πιο δυναμικά.

    Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

    Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, φίλε Ιχθύ, και εσύ θα έχεις την απαραίτητη δυναμικότητα, για να δρομολογήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει στο μυαλό σου για το μέλλον. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος, που θα αρχίσουν να ισορροπούν τα οικονομικά σου και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

    myastro.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου